PROMLOGO 2 802

atherosclerosis.hu

atherosclerosis   A Magyar Atherosclerosis Társaság és Kiadónk közel egy évtizedes kiváló együttműködést alakított ki a Társaság hivatalos folyóirata, a Metabolizmus interdiszciplináris folyóirat kiadása kapcsán. E gyümölcsöző kapcsolat soron következő lépcsőfokaként a Társaság Kiadónkat bízta meg hivatalos weboldalának megújításával.

A mind formai, mind tartalmi téren megújult társasági honlap ezentúl szoros összeköttetésben működik a Metabolizmus folyóirat online változatával, ahol a szakcikkek évekre visszamenőleg kereshető, könnyen olvasható formában tekinthetőek meg.

Ezen felül az online felület lehetőségeit kihasználva a modern kor követelményeinek megfelelően az írásos szakanyagok mellet videók, webprezentációk és egyéb multimédiás szakmai tartalmak is megtalálhatóak.

Az oldal kiváló lehetőséget biztosít a tagok számára, hogy időben értesüljenek a legfrissebb kongresszusokról, pontos információkat tudjanak meg, vagy akár a kongresszusra is jelentkezhessenek. A fontosabb eseményekről a társasági oldalon írásos vagy videóbeszámolókat is találhatnak, így senki nem maradhat le a szakma legfrissebb híreiről, újdonságairól.

Természetesen Partnereink számára is biztosítunk lehetőséget a weboldalon való megjelenésre, üzeneteik eljuttatására, akár szakmai cikkel, beszámolóval, akár a tartalomban elhelyezett videós, multimédiás anyagokkal.

Ezen kívül az oldalon adott a lehetőség a szokásos bannerhirdetés formájában való megjelenésre, amely kapcsolódhat cikkhez, szakmai rovathoz, vagy megjelenhet kiemelt főoldali pozíciókban, annak érdekében, hogy minél többen találkozzanak az adott üzenettel.

Print

Mozgásszervi Továbbképző Szemle

140 mozgi 201801 megj

Háziorvos Továbbképző Szemle

htsz borito k

Gasztroenterológiai és Hepatológiai Szemle

htsz borito k

Gyermekorvos Továbbképzés

gyot borito k

Onkológia és Hematológia

oncology borito k

Psychiatric Times

pszichiatria borito k

Cardiologia Hungarica

ch borito k

 

Gyógyszerész Továbbképzés

gyogyszeresz borito k

Metabolizmus

metab borito k

Szemészet

szemeszet borito k

Magyar Nőorvosok Lapja

szemeszet borito k

Otorhinolaryngologia Hungarica

orl borito k

Magyar Urológia

urologia borito k

Kardiológiai Kitekintő

kardkitekint borito k

Kongresszusi Hírek

kongresszusi hirek k

Mucoviscidosis Hungarica

mucovis h 140

Legfrissebb híreink

Visszahívást kér?

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebb információra van szüksége? Kérem adja meg a nevét és telefonszámát, munkatársunk visszahívja Önt!

Elérhetőségeink

Promenade Publishing House

   email   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   phone   (06-30) 327-4143

Cím:  1125 Budapest, Tusnádi utca 19.

Postafiók:  1535 Bp., Pf. 804

  Térkép  

Copyright © 2018 Promenade Publishing House. All rights reserved. | Impresszum